Overige ruimtes

Overige ruimtes

Wasruimte/Bergruimte :

washoek

Wasruimte/2de keuken. Voorzien van wasmachine en droogkast.

Mezzanine op de bovenverdieping. Met grote linnenkast.

Trappenhall

Inkomhall

Ruime kelder (heel huis is onderkelderd) : Het huis is destijds gebouwd met de achterliggende gedachte van de kelderruimte ook bewoonbare ruimte te kunnen maken in de vorm van een apart appartement. Er zijn al allerlei leidingen voorzien (afvoer/schouwen etc.) zodat de beginvoorwaarden er al zijn om dit makkelijk te realiseren. De hoogte van het plafond is enorm (2.60m!). Er is genoeg ruimte om de auto én mijn aanhangwagen te stallen. Verder is er een hout- en pelletopslag en zijn er 5 fietsen ter beschikking om de omgeving te verkennen. 1 racefiets, 2 mountainbikes en 2 vrouwenfietsen waarvan 1 electrische.

In een deel van de kelder is intussen een volledige mancave ingericht. Er staat een pooltafel, een bar met tapinstallatie voor kleine vaatjes en een dartsblok. Een muziekinstallatie zorgt voor de nodige sfeer. De wanden zijn bekleed met een rietbekleding om alles wat gezelliger te maken en er hangen ook de nodige lichtreclames. Kortom plezier verzekerd ! Toekomstproject is nog om in een ander deel van de kelder een afgesloten ruimte te voorzien waar de jacuzzi een vaste staanplaats gaat krijgen. Deze voorzieng wordt bewust afgesloten van de rest en zal alleen na extra betaling beschikbaar zijn voor diegenen die dat wensen. Niet meer voor anderen, want in het verleden heb ik hier een slechte ervaring mee gehad met huurders die vooraf aangaven er geen gebruik te willen van maken en dus ook niet betaalden, maar de jacuzzi wél gebruikten en die bovendien vuil en beschadigd achterlieten ! Dit wil ik voorkomen met de nieuwe opzet.

Onder het voorterras is bovendien een ruimte beschikbaar waar heel de installatie (pompen, zuivering) van het inbouwzwembad is ondergebracht. Dit is een ideale ruimte hiervoor (vorstvrij) en er is absoluut geen geluidshinder meer voor de buren, wat vroeger met het oude opzetzwembad en de externe pomp wel het geval was.